credit Willeke Machiels - Fitchd

credit Willeke Machiels - Fitchd

TERUG NAAR HOOFDSCHERM

The Food Line-up, een B-Corp gecertificeerd zakelijk cateraar met een grote focus op impact, kijkt graag naar oplossingen die niet alleen zorgen voor minder plastic, maar die zeker ook zorgen voor minder afval.

‘De samenwerking met Paardekooper begon met een gedeelde visie: een duurzame oplossing vinden om afval op evenementen te verminderen, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij zochten een oplossing en Paardekooper was daarin de beste partij. In mei 2023 zijn we gestart met een oplossing die een premium uitstraling biedt én ook premium werkt. Sindsdien hebben we bijna 100.000 wegwerpverpakkingen bespaard en onze chefs en opdrachtgevers laten zien dat herbruikbaar er niet alleen goed uitziet, maar ook effectief werkt.’

Een ander belangrijk aspect voor The Food Line-up is de ervaring van Paardekooper met festivals, zoals Into The Great Wide Open. Deze samenwerking hebben we echt als partners, inclusief alle vragen en uitdagingen, opgepakt.

In een ideale wereld dragen herbruikbare producten niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar zijn deze ook gemaakt van gerecycled materiaal en kunnen de producten hoogwaardig terug worden gerecycled aan het einde van de levensduur. De evenementenbranche ontwikkelt snel en is oplossingsgericht. Elk evenement is een nieuwe kans om het beter of anders te doen. En ieder keer weer willen we die oplossingen verkopen, waarbij feiten soms net de doorslag kunnen geven.

‘Paardekooper is
voor ons de beste partner, omdat het aanbod van hun servies het beste past bij het type evenementen
dat wij doen.
Geen campingservies, maar premium kwaliteit en ervaring.’

Annemiek de Been
Product Manager The Food Line-up:

Een circulaire samenwerking